Blog

Jan Hujíček ovládl Samohýl Škoda Team Dirt Trophy

Rallyový jezdec týmu Tomáš Enge SIM Racing Jan Hujíček ovládl esportový turnaj Samohýl Škoda Team Dirt Trophy. Vyhrál všechny 4 soutěže a z 1. místa postupuje do finálového live eventu.

Turnaj tvořily 4 samostatné soutěže, které se konaly od dubna do července. Na absolvování každé z nich měli registrovaní účastníci k dispozici 6 dnů, během nichž museli odjet všechny rychlostní zkoušky dané rally. Nejprve se hráči vydali vstříc zrádným zkouškám Monte Carla, následovaly rally v Řecku, Německu a Španělsku. Jan Hujíček nedal svým soupeřům šanci a suverénně ovládl všechny čtyři. Potvrdil tak příslušnost k absolutní špičce české esportové rallyscény. S plným počtem 100 bodů postupuje do finále jako vítěz základní části.

Škoda Fabia Rally2 ve zlatém designu Tomáš Enge SIM Racing Teamu dominovala základní části Samohýl Škoda Team Dirt Trophy. Povede se jí stejně i ve finálovém klání?

Finále turnaje Samohýl Škoda Team Dirt Trophy je plánováno na konec srpna a bude mít podobu live eventu, v němž se proti sobě na jednom místě postaví 3 finalisti s nejvyšším celkovým počtem bodů. Janu Hujíčkovi se v něm postaví tradiční soupeři – Milan Wolf a Petr Bugyík. Kdo zajede nejrychlejší čas v rámci live eventu, bude odměněn svezením v reálném voze Škoda Fabia Rally2 Samohýl Škoda Teamu, s nímž se domácího mistrovství zúčastňuje posádka Adam Březík/Ondřej Krajča. Tak hodně štěstí, Honzo!

ZPĚT